sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Toipilaan ja vähän muidenkin aktivointia..

Veeti pääsi jäljelle ekana- ja vauhtia riitti heinikossa..nenä tiukasti maassa..
Welmu "jälkikoirana"- tässä alkaa jo sujua ja innokkaasti edetään..
Lempikin hokasi jutun idean..
Ja Tarmolle tehtiin lisäjälki nurmelle, jossa etenee hienosti..
No mikäs se tää on?
Mamma tapasi herttaisen australian terrieri-tyttösen Lotan ja pitihän noin söpöstä kuva napata..


Welmun toipuminen on edistynyt hyvin ja virtaa alkaa olla riesaksi saakka, kun on ollut lähes toimettomana liki 2 viikkoa.. Tänään otettiin aktivointina jälkiharjoitukset - saatiin treeneihin mukaan myös airikset Tarmo ja Lempi.
Kaikille neljälle tehtiin lihapullajäljet tuohon lähimetsään- ei kovin pitkiä, kun on niin alussa tämä laji.
Veeti oli aivan täpinöissään ja nuuskutteli jo kaukaa lihapullien hajuja.. se seuraa jälkeä melkoisen hienosti, ottaen huomioon , että tämä oli vasta kolmas jälki sille- hihna pinkeenä ja nopeassa tempossa pullat löytyi jäljeltä- hienoa Veeti!
Welmu oli myös melkoisen täpinöissään kun valjaat sille päälle laitoin ja edelliseen kertaan verrattuna homman nimi alkoi olla sillekkin selkeä.. reippaalla vauhdilla eteni, pienten pyörimisien jälkeen suunta alkoi löytyä ja jälki loppuikin hiukan kesken, sillä veto alkoi olla jo melkoisen hyvä- tästä olin iloisesti yllättynyt, että Welmustakin alkaa sukeutumaan jälkikoiran alkua...

Kun kaikki 4 koiraa olivat ajaneet kukin jälkensä, päästin Veetin ulos, jolloin se sinkosi sukkana metsään ja kävi vielä varmistamassa Lempin jäljen, jonne olikin jäänyt monta lihapullaa...Hienoa, että intoa löytyy noin paljon- tästä on hyvä jatkaa treenejä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.