perjantai 25. joulukuuta 2009

Lumileikkejä..

Welmu eteni hangessa kevyesti, kun Veeti joutui oikein urakalla loikkimaan..
Veeti on sitä mieltä, että pomppimisen lomassa voi taas pyörähtää lumikylpyjä...
..niin että jalat vaan heiluu taivasta kohden...
Tässä juostaan Welmun ja frisbeen perässä oikein lennokkaasti..
"No, an ny munkin vähän pelata sillä frisbeellä, jooko?" Veeti näyttäisi anelevan Welmulta..
Eikä mitä, lumipantteri ei frisbeestään hevin luovu...
Jeeee.... Veeti sai kuin saikin frisbeen ja sitä piti juhlistaa juoksemalla ympäri pihaa, murisemalla ja riekuttamalla lelua niin että niskat meinas nurin naksahtaa..


Jouluaattona harrastettiin lumileikkejä kun joulusiivoukset oli saatu tehtyä. Meinasi gööttipötkön maavara loppua kesken peltohangessa ja kovasti joutui pomppimaan jotta pääsi etenemään. Pihassa sitten pelattiin frisbeellä, tosin Welmu on niin frisbee-hullu, että ei siitä hevillä luopunut, vaikka Veeti yritti kovasti penätä omaa leikkivuoroaan..
Pojat saivat lahjaksi kaksi uutta lelua (jee, ne ovat säilyneet jo vuorokauden ehjinä!!!) , vihreä kurnuttava sammakko ja pieni beegle-koiralelu. Olipa mukava tänä aamuna herätä sammakon kurnutukseen... Welmu on oikein todella lapsellinen noiden lelujen kanssa ja niiden kanssa pitää leikkiä iltamyöhään sekä aamuvarhaisella... hiukan on riitaakin tullut kun Welmun mielestä Veeti ei saisi leikkiä uusilla leluilla... ja Veetihän on tietty toista mieltä... mutta ei mitään isompaa konfliktia kuitenkaan , pientä rähähtelyä ja murinaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.