sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Koskakohan se joulupukki tulee....


Nyt näyttää taas talviselta ja lunta tupruttelee lisää pikkuhiljaa. Pojilla on virtaa riitänyt ja aamusellakin tarttee juosta pihalla kuin päättömät kanat.. Veeti edellä hepulin saaneena ja Welmu perässä, välillä Veetin kaataen. Tässä eräänä päivänä Welmukin sai hepulin- kuin pennut konsanaan ja kaahasi päättömästi ympäri pihaa- ja Veeti perässä. Ja kyllä Veetiä otti päähän kun ei saanut kiinni ja kaamea vinkuminen... ja minuu nauratti.. on se niin ihana seurata noiden poikien leikkejä kun ne viihtyy niin hienosti yhdessä!
Tosin joskus tulee sanomistakin, varsinkin jos otan aktivointia, eli tottelevaisuus harjoituksia, silloin on kova kiista, että kumpi pääsee tekemään temppuja. Tarttee aina laittaa toinen portin taakse ja yksitellen reenailla.
Veeti sain ihme kohtauksen tänään kun tuuli käy voimakkaasti naapurin suunnasta: se lähti raivoisasti haukkuen kohti naapurin taloa, ja mie huudan kurkku käheenä- onneks tuli takaisin. No, eipä kohta uudelleen hirveellä sinkolla naapuriin päin ja me mentiin Welmun kanssa sisäänkin (tää yleensä auttaa jos Veeti jää haahuilemaan.) mutta ei- sinne vaan pomppii mettän läpi kohti naapuria- ja mie huudan Veetiiiiii. Tulihan tuo site jälleen, mutta ihmettelen että mikä haju noin kovasti veti, kun yleensä ei kovin kauan irtoa muusta laumasta..

Vielä yksi kokonainen viikko ja sitten joulun aika lähestyy ja mulla alkaa parin viikon loma!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.