perjantai 22. toukokuuta 2009

Hevosia ja riehulointia..

Veeti on jo iiiso poika ja ilmekin sen mukainen..
näin reippaasti seisotaan..
..ja isoveikan kanssa ripirinnan juoksua..
ja siitä se riemu ratkesi kun Veeti sai napattua Welmun patukan..
..mahoton ravistelu ja riekunta "saaliin" kanssa..
.. ja häntäkin on sojossa vauhdissa..
"metsänpoika tahdon olla"..
Veeti tarkkana hevoskisoissa; kukakohan mahtaa voittaa..?

Veeti näki helatorstaina ekan kerran hevosia..ja voi mahoton mikä haukkuminen ja sinkoilu jos heppa tunki liian liki... lisäksi paikalla oli paljon uusia koira ja ihmistuttavuuksia, joten ihmeteltävää riitti. Welmu oli tallilla kuin kotonaan, kun on siellä pikkupennusta saakka kulkenut, eikä korvaansa lotkauta vaikka hevosia menisi aivan vierestä ohitse. Welmu rakastui tulisesti erääseen vanhaan rouvaan, keskiaasianpaimenkoira (tai joku sellainen..) 10-vuotias neljän pentueen äiti, jolla oli typistetyt korvat ja häntä.. ja hiukan äksy oli Welmun lähentely yrityksille- mutta siitähän Welmu vaan tykkää.. kiivaat naiset on ihquja!!

Torstai-illan ukkosmyrskyn ratoksi oltiin hakutreeneissä.... ja heräsi ihan vakavasti kysymys; Onkohan tää ihan tervejärkisten touhua..?? Noh, Welmulle yksi umppari suorapalkalla joka sujui mainioisti.

Tänään käytiin treenaamassa tottista ja otettiin ihan koko kisakuvio läpi, ensin paikallamakuu ja sitten suoritukset. Pääsääntöisesti sujui ok, vaikka seuraamisessa on paljon hiottavaa ja eteenmenon alkumetrit on vaikeita, kun Welmu tietää mitä on tulossa, niin seuraaminen on niiiiiiin väljää ja meinaa varastaa..
Veeti sai juoksennella taas isojen poikien kanssa ja otettinpa sillekin pientä tokotreeniä. Suurin palkka oli kun sai napattua Welmun patukan, jota sitten piti näyttävästi ravistella ja riekuttaa, kuin isot koirat konsanaan. Hieman rauhoituttiin poseeraamaankin leikin tohinoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.