sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Näytelmissä

Welmu ei paljoa näytelmistä perusta-kunhan saa pelata palloa..
..näin karistetaan näytelmäpölyt tassuista..
.. ja liikkeetkin on sujuvat ja lennokkaat....niin kotona..
.... vai miltäs näyttää tällainen ravi?

Welmu kävi tänään näytelmissä Haminassa, tuomarina Hassi Assenmacher-Feyel.
Arvostelu oli suorastaan erinomainen ja tuomari tykkäsi kovasti, mutta kun ei toi liiku kunnolla, eli huonojen takaliikkeiden vuoksi EH, Erittäin Hyvä.
Arvostelu:
"Erinomainen kallo ja kuono.Paljon pigmenttiä, tummat silmät. Erinomainen korvien kiinnitys. Oikea anatomia.Erinomainen kaikilta osin. Erinomainen turkki ja luonne. Huonot takaliikkeet."
Kovin tuomari pahoitteli, vaikka mitäpä sitä pahoittelee, eihän sitä voi antaa parempaa kuin minkä on ansainnut! Welmu käyttäytyi mallikelpoisesti, ei mitään rähinöitä eikä edes murinoita, rauhallisena kulki ja makoili- siitä olen erinomaisen ylpeä! Ja Olenpa hoitanut hyvin kun turkkiakin kehuttiin erinomaiseksi!!
Kyllä sitä sitten kotona liikutaan niiiiin lennokkaasti ja kauniisti , mutta näyttelyssä on mallia"perässävedettävä", taitaa olla vikaa, vikaa myös esittäjässä.. kun osais oikealla tavalla innostaa, niin liikkeetkin on aivan erilaiset, vai miltäs kuvissa näyttää??
Kotona Welmun kanssa pelattiin palloa näytelmämatkan päälle, kun pikkukakarakin on hoidossa kantakodossa, saatiin laatuaikaa kaksistaan.Siellä kantakodossa olikin viimeyön aikana syntynyt pikkuisia serkkupoikia Veetille - 4 gööttipoikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.