sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Viikonlopun viettoa

Äiti-Taikalle terkkuja Veeti-pojalta ja Hyvää Äitienpäivää!
Mitä oksaisempi risu- sitä kivempaa on riehua.. ja mielellään
vielä oksat silmissä, niin adrenaliini vaan nousee..
Ja tässä pikku-oppipoika samoissa risusavotoissa..
Välillä esitetään korkean koulun liikkeitä..tässä kepin kera..
Ja mökky suussa raviaskellusta...
Welmu tarkistaa että peltotyöt on huolella tehty..
Pojille hankittiin uusi kuljetushäkki autoon- ja kyllä nyt on turvallista
ajella!

Viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä-niinkuin aina meillä tääl maalla.. Olikin perjantain karmeassa migreenissä ja pojat otti siitä "kaiken riemun" irti ja pistivät oikein kunnon rallit ja painit pystyyn, kun mamma ei kyennyt yhtään komentamaan- huone täynnä paperin silppua ja matto rutussa... ja mieletön haukkuminen, myös Welmu iso-mies säesti mukavasti kimittävää göötti-poikaa.. aaaaah tuntui tosi kivalle pääkopassa..
Pojille tilaamani autohäkki saapui vihdoin ja viimein ja nyt se on kasattu ja koekäytettykkin- ja hiano on- ja turvallinen! Kannatti satsata, nyt ei tarvi viritellä Veetin häkkiä takapenkille.

Yritin tuossa kuvailla näitä koiruuksiani, mutta heti kun istahdan kameran kanssa johonkin, hakeutuvat molemmat minun jalkoihini jyrsimään kaikessa rauhassa keppejään... argh..ja mie kun yritin ottaa vauhtikuvia.. noh, jotain liikettä sain aikaiseksi kuitenkin.
Aamulla sain sitten (niinkuin yleensäkin) aamuballadit kuorolauluna sängyn vieressä - molemmat kakarat ovat tarkkoja kuin kellot aamuheräämisen suhteen -oli sitten vapaapäivä tai ei- ja klo 5.15 alkaa vikinä ja rapsuttelu ees taas kunnes mamma on saatu hereille... ja kun musta olis niiiiin kiva ees viikonloppuna nukkua hiukan pidempään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.